Techno Foam d.o.o.

O kompaniji

Naša kompanija Techno Foam d.o.o. je mlada ukoliko se gleda datum osnivanja, ali svakako ne po iskustvu kojim raspolažu zaposleni u oblasti proizvodnje i obrade sunđerastih materijala i abraziva. Kontinuiranim praćenjem i analiziranjem tržista više od 10 godina, osluškujemo potrebe naših potencijalnih i postojećih kupaca, i u skladu sa tim, usmeravamo razvoj novih usavršavanje postojećih tehnologija za laminaciju sunđera, profilisanje, sečenje i povezivanje proizvodnih jedinica. Već sada, mozemo da pariramo svim vodećim prozivođačima iz naše oblasti.

Ko smo mi?

Techno foam d.o.o. je mlada kompanija osnovana sa ciljem da razvije nove mašine za proizvodnju i obradu veštačkih sunđera i sunđerastih materijala. Kombinovanjem znanja i iskustva u oblasti projektovanja mašina i proizvodnje veštačkih sunđera, razvijen je prototip mašine za laminaciju.

Čime se bavimo?

Suština projekta koji sprovodi Techno foam je izrada projektne dokumentacije i montaža industrijske mašine za process hladne laminacije, što bi trebalo da obezbedi značajno unapređenje procesa laminacije, smanjujući troškove proizvodnje finalnog proizvoda (abrazivni jastučić).

Naša misija!

Svaka mašina će biti jedinstvena i proizvedena u skladu sa specifičnim zahtevima kupca, tako da konkurentna cena u poređenju sa ostalim proizvođačima sličnih mašina koji će biti u mogućnosti da iskopiraju ovo rešenje ne bi bilo profitabilno za te proizvođače zbog malih serija proizvodnje.
Zašto izabrati nas

Postoji mnogo kompanija ali zašto odabrati nas

Profesionalan tim

Osluškujemo potrebe naših potencijalnih i postojećih kupaca i usmeravamo razvoj novih usavršavanjem postojećih tehnologija

Kvalitet

Mi nudimo inovaciju, brzinu, uštedu energije i materijala i jednostavnost. Potvrda kvaliteta su brojna domaća i međunarodna priznanja kao i sertifikati i atesti.

Među svetskim proizvođačima

Već sada, mozemo da pariramo svim vodećim prozivođačima iz naše oblasti.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

sr_RSSR